9 december 2021

Zoek je een spreker voor je evenement? Overweeg deze opties!

2 min read

Wanneer je een evenement organiseert is het een goed idee om ook één of meerdere sprekers te overwegen. Je weet echter nooit van tevoren of een bepaalde spreker ook daadwerkelijk goed bij je evenement past. Of toch wel? Wanneer je zorgvuldig nadenkt en voorbereidt komt dit vast wel goed! Het begint allemaal bij het kiezen van de juiste spreker. Van daaruit wordt het een eitje. Lees dus gauw verder en ontdek de verschillende soorten sprekers die je kunt kiezen. 

Een online marketing spreker

Een goede, ervaren spreker online marketing is ontzettend interessant en waardevol om naar te luisteren. Zij kunnen je vaak in korte tijd veel leren over de verschillende mogelijkheden die online marketing biedt. Je hoeft er alleen maar naar te luisteren en het is voor iedereen interessant, ook als je niets met marketing doet. Je begrijpt dan namelijk beter hoe bepaalde beïnvloedingen via het internet plaatsvinden, onder anderen.

Een specifieke expert

Naast online marketing zijn er nog een heleboel andere, specifieke branches en onderwerpen waar experts binnen bestaan. Het is vrijwel altijd leuk en boeiend om naar hun verhaal te luisteren. Je krijgt namelijk een uniek kijkje in hun keuken, waardoor je misschien wel iets nieuws opsteekt waar je zelf ook iets aan hebt.

Komieken

Een komiek is ook een spreker. In tegenstelling tot de voorgenoemde sprekers zul je bij een komiek niet veel nieuws leren, maar je kunt er wel vanuit gaan dat het vermakelijk is om naar te luisteren. Dat is namelijk hun werk, grappig zijn!

Thought leaders

Thought leaders of gedachtenleiders zijn mensen die voorop lopen met een bepaalde denkwijze, methode of insteek. Hoewel hier soms rotte appels met piramidespellen tussen zitten, zijn er ook thought leaders die ontzettend interessant zijn om naar te luisteren. Een goede thought leader is dus zeker het overwegen waard!