Wiet kweken

Wiet kweken

Naarmate de legalisatie zich verspreidt, zijn meer mensen geïnteresseerd zijn in thuiskweek. Zelf wiet kweken lijkt aantrekkelijk, maar er is wel enige knowhow bij betrokken.Laat het gebrek aan ambitie van anderen je echter niet ontmoedigen. Als het correct wordt gedaan, kan het thuis kweken van cannabis leuk, eenvoudig en kosteneffectief zijn!

Wat zijn de basisprincipes

De oogst start bij het kiezen van de juiste zaden.

Als u gewone zaden koopt, heeft elk zaad een ​​50-50 kans om mannelijk of vrouwelijk uit te groeien. Mannelijke planten zijn handig als je meer zaden wilt produceren, maar vrouwelijke planten, die grotere bloemen met hogere cannabinoïden hebben, zijn degenen die je wilt oogsten. Ga daarom op zoek naar ‘gefeminiseerde wietzaden’.

Co2 kweekruimte

Autoflowering zaden, zoals de naam al doet vermoeden, Dit maakt ze uitermate beginnersvriendelijk en een onfeilbare manier om aan de slag te gaan met het kweken van je allereerste oogst.

Wiet kweken, drogen en oogsten kan binnen en buiten maar vergt wel enige aandacht en kennis. Ons klimaat vraagt meer om binnenkweek. De ruimte, de aanwezigheid van kweeklampen, het bewateren, bemesten, de zuurtegraad bepalen…is geen ellebogenwerk. Wees hierop voorbereid!

Binnen wiet kweken

Medische weed

Medische marihuana kan een geweldige bron zijn voor mensen die aan verschillende aandoeningen lijden. Het verlicht pijn, helpt tegen artritis, maar het kan je ook uit je balans halen!

Bij de behandeling van uw gezondheidsproblemen, zijn cannabinoïden van het grootste belang. De twee belangrijkste opties voor cannabinoïden zijn THC (tetrahydrocannabinol) en CBD (cannabinol) Sativa en Indica zijn twee veilige weetsoorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *