Style in stijl met de Dyson Airwrap

Style je haar in stijl met de Dyson Airwrap. De Dyson Airwrap heeft een mooi design en je kunt hem in roze of paars aanschaffen. Dit heet dan fuchsia of violet. Hoewel het apparaat grotendeels donkergrijs is, zijn de details dan in die kleuren. Maar de Dyson Airwrap is meer dan een mooi apparaat, het is ook nog een goed functionerend apparaat. Je kunt er allerlei soorten haarstijlen mee realiseren en je hoeft niet bang te zijn voor haarschade. Je kunt zelfs je haar in model brengen als je net uit de douche gestapt bent.

Geen risico op haarschade

De Dyson Airwrap werkt namelijk niet met hoge temperaturen. Een stijl- of krultang werkt vaak wel met hoge temperaturen. Daarmee beschadig je je haar, zeker als het nog nat is. Bij de Dyson Airwrap kun je juist nat haar vaak gemakkelijk modelleren. Omdat er ook niet met hoge temperaturen gewerkt wordt, heb je geen risico op haarschade. Je haar wordt aangetrokken door het opzetstuk van de Dyson en wordt op die manier in model gebracht. Er zijn verschillende opzetstukken voor verschillende haarstijlen. Een multifunctioneel apparaat dus.

Wat je krijgt bij je aanschaf

Je haar wordt vanzelf om het apparaat gewikkeld in plaats van dat je dit zelf moet doen. Ook dat scheelt weer risico op haarschade. Bij de aanschaf van een Dyson Airwrap krijg je niet alleen het apparaat, maar ook zes opzetstukken. Met die opzetstukken kun je dus verschillende haarstijlen realiseren. Daarnaast krijg je een opbergdoos voor je Dyson Airwrap. Een mooie deal voor een totaalpakket. De doos is bruin, voor zowel de fuchsia als de violet variant van de Dyson Airwrap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *