Jockstrap

jockstrap

Een jockstrap kan worden gebruikt op veel verschillende manieren. Het staat symbool als fashion item. Maar wat is nou eigenlijk de functie Jockstrap? Het is ontwikkeld om de temperatuur van de mannelijke intieme zone te verlagen. Dit zorgt voor een verbetering het mannelijke zaad. De kwaliteit zal dan ook aanzienlijk verbeteren. De voorkant van het fashion item is bedekt, de achterkant is open. De vorm van het item is te vergelijken met een toque. Het item is niet alleen populair in de gayscene, ook wordt het product veel door hetero mannen gedragen. Er heerst helaas nog wel een groot taboe.

jockstrap

Voordelen van een jockstrap

Sinds de tachtiger jaren zijn jockstraps in populariteit afgenomen, dit had vooral te maken met de komst van de boxer. Sinds een aantal jaar is de jockstrap weer helemaal in. Het kledingstuk kan worden gebruikt voor verschillende sporten. Toch kan het item ook in andere omstandigheden gedragen worden. Dit zijn vooral seksueel getinte gelegenheden. Volgens een groot aantal mannen geeft dit ook een erg opwindende look.

jockstrap

Wanneer draag ik het item?

Het item wordt vaak gedragen seksuele gelegenheden of dates. De jockstrap is zelfs zo genormaliseerd en populair dat merken als Calvin Klein en Diesel verschillende varianten uitbrengen. Er zijn verschillende soorten kleuren en maten beschikbaar. Zorg er dus voor dat je een variant kiest die goed bij je past. Probeer er een uit en ontdek wat jij het prettigst vindt!