Je droom huis

Droom jij er ook van om op een dag het ideale huis te kopen en daar gelukkig je wonen, misschien alleen of misschien met z’n tweeën. Misschien stel jij je al je hele leven huisje boompje beestje voor en kun je niet wachten om een huis te vullen met kinderen. Ook als je dat liever niet doet heb je vast wel in je achterhoofd bedacht hoe jouw huis er in je ideaal uit zou zien. We hebben hier wat ideeën voor je op een rijtje die je misschien nog niet had bedacht. Voor een echte originele en moderne look kan je bijvoorbeeld voor een beton cire badkamer vloer gaan.

Badkamer

Een beton cire badkamer vloer is niet het enige wat je kunt doen om echt iets origineel te doen. Je kunt bijvoorbeeld een bank in je douche zetten. Dit is misschien een heel gek idee. Maar je kunt je douche dan ook als stoomruimte gebruiken. Dan zet je de douche lekker heet en ga doe je de (glazen) deuren dicht en stomen maar! Zo heb je gewoon thuis een sauna. Ook is het gewoon heel handig om dingen op te leggen of kun je gezellig gezelschap ontvangen terwijl je doucht…

Je tuin

Een mooie tuin is dan ook heel belangrijk. Zorg ervoor dat je hem ook goed onderhoud. Of misschien was een tuin helemaal niet onderdeel van jou droom plan. Zo niet, bedenk dan wel wat voor buiten ruimte je zou willen hebben. Het is wel heel zonde om nooit zomers even op je eigen terrein een lekker koud drankje in de zon te kunnen benutten. Je kunt zelfs op een balkon nep gras installeren tegenwoordig, en nep gras is ook zeker niet wat het vroeger was. Niet alleen is het al veel fijner aan je voetjes maar het begint zeker op te wegen tegen echt gras. Echt gras is namelijk echt heel veel moeite, het onderhoudt gaat zoveel verder dan alleen het maaien. En zelfs het maaien is al een hele grote klus. Zo zijn er super veel ideeën voor jouw droomhuis. Denk er over na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *