Hoogwaardige kwaliteits autolakken

logo-Nonpaintpro

Jouw auto wil je natuurlijk repareren met een autolak van een goede kwaliteit. Voor deze autolakken ben je bij Nonpaintpro aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt namelijk hoogwaardige kwaliteit lakken aan voor voordelige prijzen. 

spuiten

1 en 2 componenten lak 

De autolak die Nonpaintpro aanbiedt zij van 1 of 2 componenten. Beide hebben zij voor en nadelen. Een componenten lak is sneldrogend en wordt uitgehard door luchtdroging. Een 2 componenten lak hoeft in tegenstelling tot een 1 componenten lak niet afgespoten te worden en de lak is beter beschermt tegen krassen en stoten. De verf wordt uitgehard door een chemische reactie. Het is teven te allen tijde aan te raden om een extra laag blanke lak over de autolak te spuiten zodat de lak van jouw auto beter beschermd is. Blanke lak zal het gewenste en langdurige resultaat opleveren. 

Autolakken op kleur 

Wanneer de standaard kleur van jouw autolak niet aangeboden wordt in het assortiment van Nonpaintrpo kun je contact opnemen om de autolak op kleur te laten maken. Nonpaintpro heeft eigen mengbekken waarmee de kleur exact wordt nagebootst. Nonpaintpro hanteert tevens ook zeer voordelige prijzen voor de producten die zij aanbieden.