Groot rijbewijs halen via Osseforth Opleidingen

  • door
osseforth

Haal nu je groot rijbewijs, of ook wel rijbewijs C genoemd, bij Osseforth in Limburg. De instructeurs hebben jarenlang ervaring en leren je het vak vanuit een pure ambacht. In zes stappen haal je het C-rijbewijs. Zet daarom nu de eerste stap en schrijf je in voor een theoriecursus of een proefles. 

Een goede voorbereiding theorie vrachtwagenrijbewijs C

groot rijbewijs

De theorievakken zijn versneld te volgen in een dagopleiding of gedurende een avondopleiding. Uiteraard kun je ook voor een gedegen zelfstudie kiezen. Bij de dagopleiding volg je drie dagen theorieles van ongeveer 09.00 uur tot 15.00 uur en aansluitend doe je het theorie-examen bij het CBR in Maastricht. Bij de reguliere opleiding volg je eenmaal of tweemaal per week theorieles van 19.00 uur tot 22.00 uur. De theorie cursussen kunnen gevolgd worden in drie plaatsen: Elsloo, Kerkrade of Maastricht.

Een goede voorbereiding praktijk vrachtwagenrijbewijs C

rijbewijs

Voordat je met de rijopleiding begint, start je uiteraard eerst met een proefles. Deze kennismakingsles duurt ongeveer 2 uur. Het is niet noodzakelijk dat je al eens vrachtwagen gereden hebt. Het gaat er vooral om dat onze instructeurs een beeld kunnen vormen van je leervermogen. Gebaseerd op de observatie tijdens de proefles, wordt je verteld hoeveel rijlessen er nodig zullen zijn en wat de totale kosten van de opleiding zijn. Na afloop van de proefles plannen we de gehele rijopleiding inclusief het rij-examen in. Vervolgens is de rijopleiding op twee manieren te volgen. Via een reguliere rijopleiding vrachtwagen volg je 1 tot 2 keer per week rijles bij een vaste rij-instructeur. Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag. Via een snelcursus rijopleiding vrachtwagen kun je binnen vijf dagen tot tien weken je rijbewijs halen. Dit is altijd overdag. Je wordt ingedeeld bij een vaste rij-instructeur. Voordat je start is het noodzakelijk dat je al in het bezit bent van je theorie vakbekwaamheid 1 en 2.