9 december 2021

Fikse verbouwing in en om het huis

2 min read

Een flinke make-over of verbouwing van je huis en om je huis heen is altijd leuk, helemaal als je er hele mooie dingen mee kunt en gaat doen. Mijn tip is echter wel, kijk goed waar je wat gaat kopen.

Goed kijken

Voor je gaat verbouwen is het belangrijk dat je goed kijkt waar je wat gaat kopen. Je wilt tenslotte het mooiste en de beste kwaliteit voor de beste prijs. Sommige winkel zijn namelijk heel erg duur met hun prijzen en hebben maar amper aanbiedingen in de winkel. Door goed te kijken bespaar je geld en heb je vaak de beste kwaliteit.

Ik woon zelf in Enschede maar ben bijvoorbeeld voor mijn nieuwe gordijnen in Borne geweest, waarom? Omdat zij een erg goede prijs hadden voor een erg goede kwaliteit stof gordijnen. Van tevoren heb ik opgezocht hoe of wat en zij kwamen erg goed uit de prijs/kwaliteit verhouding.

Verdere verbouwing

De verdere verbouwing is helemaal goed verlopen, zelfs beter en sneller dan ik had gedacht. Via een programma waar je alles een beetje kunt plaatsen zoals je wil had ik al een klein beeld. In het echt is het nog velen malen mooier dan ik had gedacht.

Achterin de tuin hebben we een Douglas overkapping in Enschede gekocht, dit is duurzaam hout waarvan je jarenlang plezier hebt. Het bedrijf plaatste de overkapping en het re4sultaat was verbluffend met de nieuwe grasmat ervoor. 

Voor de inrichting van het huis ben ik langs verschillende winkels gereden met mijn vrouw, we wilden toch graag wat interieuradvies hebben en dat hebben we zo via verschillende winkels mooi op kunnen pikken. Met het advies zijn we aan de slag gegaan en hiermee hebben we allerlei kleine onderdelen samen gevoegd waardoor het eindresultaat zo mooi is.  Zo zie je dus maar weer dat je met goed kijken vaak een nog mooier resultaat hebt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *