Durea boots waar je jaren plezier van hebt!

Durea boots

Ik heb Durea boots gekocht bij Van Bommel Schoenen en ik ben hier erg tevreden over. De laarsjes zijn van goede kwaliteit en lopen heel fijn. Het zijn mijn eerste schoenen van Durea en ik ben erg blij dat ik dit Nederlandse schoenenmerk ontdekt heb!

Goed te combineren

Durea boots

De schoenen zijn ten eerste natuurlijk heel mooi qua design. Ik ben voor stoere enkellaarsjes met veters gegaan en deze staan heel leuk onder heel veel outfits. Zo draag ik de Durea boots bijvoorbeeld graag onder een zwarte spijkerbroek, maar ook onder verschillende jurken. De boots zijn een beetje stoer en dat past wel bij mijn kledingstijl.

Fijne collectie schoenen

Aangezien ik zo tevreden ben over deze Durea boots, heb ik bij Van Bommel gekeken voor nog meer schoenen van dit merk. De webshop heeft namelijk een fijn assortiment en naast laarsjes hebben ze ook onder andere sandalen en sneakers van Durea. De schoenen zijn allemaal gemaakt van goede kwaliteit materialen (zoals echt leder), dus je hebt er erg lang plezier van. Als je nog op zoek bent naar mooie schoenen die nog jaren mee zullen gaan, dan moet je echt bij Van Bommel Schoenen winkelen!