Decoratief en ook effectief

  • door
Lichtkoepel

Een uitbouw zorgt er in de meeste gevallen voor dat er een gedeelte van de kamer niet voldoende daglicht naar binnen komt. De ramen die in de woning aanwezig zijn hebben het formaat voor de huidige lengte van de kamer. Door het plaatsen van een lichtkoepel heb je weer voldoende licht in de ruimte die je hebt aangebouwd. De koepels zijn er in vele verschillende soorten en maten, met accessoires om nog meer gemak en luxe te ervaren van de koepel. Bij bouw-handel.nl kun je in het assortiment kijken voor de lichtkoepel die bij jouw woning past.

Verschillende afmetingen

Soorten koepels voor op het dak

Er zijn verschillende modellen van een lichtkoepel die je bij bouw-handel.nl kunt bestellen, om te beginnen heb je de keus om een compleet pakket te kopen of allemaal losse onderdelen. Beiden hebben zijn voordelen, met een kant en klare set ben je direct klaar. Met losse onderdelen bestel je wat je nodig hebt en ben je meer vrij in extra dingen die je erbij wilt hebben. Koepels zijn ook los verkrijgbaar, heb je dus alleen een nieuwe koepel nodig dan ben je hiervoor ook op het goede adres.

Diverse modellen

Via een koepel de mogelijk om het dak te betreden

Wil je het dan kunnen betreden vanaf de lichtkoepel dan zijn er speciale uitvoeringen die je geheel open kunt zetten. Op deze manier betreed je het dak op eenvoudige wijze, de koepel wordt opengehouden door gasveren of uitzetters. Desgewenst kun je een model kiezen wat je met de hand open kunt doen, of wanneer je dit fijner vindt kan dit ook elektronisch. Ook deze koepel kun je geheel naar eigen wens samenstellen.