De top 4 dameshorloges merken van het jaar 2020

  • door

Voor veel mensen is het jaar 2020 nog niet wat ze er vooraf van hadden verwacht. De Corona crisis heeft een flinke streep door veel plannen en ideeën getrokken. De Nederlandse bevolking heeft noodgedwongen langere tijd thuis gezeten vanwege de zogenaamde intelligente lock down. Dit heeft het online shoppen dat toch al in de opmars was doen stijgen tot ongekende hoogte. Wij willen in deze blog aandacht vragen aan de winkelstraten van Nederland. Voorkom leegstand en geef je corona spaargeld uit aan een horloge op een fysieke locatie van jouw favoriete juwelier. Hier onze top 5 dameshorloges uit een tot nu toe tegenvallend jaar.

#4 – Burberry

U leest het goed. Het merk van de kenmerkende geruite kleding en het luchtje dat door menig tiener op wordt gespoten heeft ook een goed lopende dames horloge collectie. Wij hebben het merk enkele weken gedragen en het is comfortabel en ziet er ook nog eens goed uit.

#3 – Lacoste

Op drie nog een bekende naam, maar niet vanwege de lange horloge historie. Het merk is vooral bekend geworden door de petten die het verkocht. In de omgeving Rotterdam waren deze petjes op een gegeven moment oorzaak van veel ruzies onder jeugd nadat petten van iemands hoofd waren geplukt. Het horloge zit gelukkig een stuk beter vast!

#2 – Michael Kors

Michael Kors is hard op weg het populairste merk onder vrouwen te worden. Waar ze elkaar de winkel al uit vechten voor een tas is er nu nog een item waar iedereen mee gezien wilt worden, het dameshorloge!

#1 – Emporio Armani

De nummer 1 uit onze lijst met favoriete dameshorloges is echt een plaatje. Armani het welbekende merk uit Italie heeft een horloge lijn uitgebracht die net als de kleding strak qua design zijn. Op zoek naar een trendy dameshorloge? Kies voor een Emporio Armani horloge.