De grootste voordelen van een eigen boot

  • door

Wie een eigen boot heeft, weet wat de vele voordelen zijn van een privévaartuig. Veel mensen die wat geld achter de hand hebben overwegen ook om een boot te kopen, maar ze twijfelen. Is een eigen boot de investering wel waard? Ervaringsdeskundigen zullen op deze vraag antwoorden: zonder meer! Een eigen boot kopen, zoals een eigen jacht kopen in Willemstad bij Jachtmakelaardij Kappers, heeft veel moois te bieden. In dit blog lees je van welke voordelen je profiteert als je ook een eigen zeilboot of jacht aanschaft!

Een eigen boot betekent vrijheid en blijheid!

Mensen die een eigen boot hebben, hebben hiermee feitelijk een stuk vrijheid gekocht die zijn gelijke niet kent. Een eigen jacht kopen in Willemstad bij Jachtmakelaardij Kappers betekent dat je kunt ‘gaan en staan’, of beter gezegd: varen en zeilen, waar en wanneer jij wilt. Fijn aan een eigen boot varen is, zeker als je kiest voor een schip dat op rivieren en/of langs de kust mag varen, dat je alle kanten op kunt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leuke vaarvakantie door Friesland, heel Nederland doorvaren of besluiten om stroomopwaarts de Rijn op te gaan en Europa te doorkruisen. Als eigenaar en kapitein beslis jij – al dan niet met andere opvarenden samen – waar de vaartocht heen gaat.

Goedkoop op vakantie kunnen gaan

Een eigen jacht kopen in Willemstad bij Jachtmakelaardij Kappers betekent ook dat je voortaan, eventueel meerdere keren per jaar, lekker goedkoop op vakantie kunt gaan. Een jacht kopen betekent eenmalig investeren in je eigen, drijvende vakantiewoning. Daarna kun je flink wat besparen, omdat je gewoon met je eigen boot vakantie kunt vieren en geen hotel, huisjes of een camping hoeft te boeken. Daarbij kun je aan je eigen boot nog wat extra verdienen, door deze te verhuren op momenten dat je je zeilboot of jachtschip zelf niet gebruikt.

Je komt op plekken die je anders niet zou kunnen bezoeken

Vanaf het water ziet alles er anders uit. Je beleeft de natuur in optima forma, maar ziet de kust ook van een kant die je anders nooit had kunnen zien. Een eigen boot biedt je dus de mogelijkheid om de wereld van een andere kant te bekijken. Ervaar het zelf en koop ook een mooi jacht of een comfortabele zeilboot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *