Beroemde pannensets van Tefal

Iedereen kent Tefal pannensets van de fameuze teflon anti-aanbaklaag in de koekenpannen. Het Franse merk koos de naam Tefal juist daarom, het is een samentrekking van de woorden Teflon en Aluminium, de materialen waar de pannen van gemaakt zijn. De Tefal pannensets die voorzien zijn van een anti-aanbaklaag hebben allemaal een rode stip in het midden. Deze stip dient als warmte-indicator. Als je de pan op de warmtebron zet en hij is warm genoeg, verdwijnt de stip. Dit is het moment dat je het eten in de pan kunt doen.

Breed aanbod Tefal pannensets

Maar Tefal heeft ook veel andere soorten pannen in haar assortiment en een breed aanbod pannensets. Er zijn sets met alleen kookpannen, maar ook sets met een koekenpan, hapjespan of wok te verkrijgen. Er zijn sets die bestaan uit twee, drie of vier pannen. Maar je kunt de sets natuurlijk ook combineren. Heel handig is ook de 11-delige kookset, waarin naast vier essentiële pannen ook een set keukengerei zit. Deze bestaat uit een aantal spatels, een klopper, een vleesvork en een pollepel. Zeker als je voor het eerst op jezelf gaat wonen, is zo’n set praktisch, heb je gelijk alles wat je nodig hebt.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Tefal is al sinds de oprichting zestig jaar geleden zeer streng op de kwaliteit van haar producten. Daarom zit op alle producten, dus ook op de Tefal pannensets zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Sinds enige jaren zet Tefal vol in op duurzaamheid. De kookproducten bevatten geen schadelijke stoffen zoals PFOA, C8, lood of cadmium. De nieuwste anti-aanbaklagen werden door het bedrijf zelf ontwikkeld, en zijn dan ook uniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *