3 redenen om voor een luxe boottour te kiezen

Ben jij binnenkort jarig of wil je met je collega’s een leuk bedrijfsuitje organiseren? Ga een dagje naar Amsterdam en geniet van een luxe boottour! Geniet van de mooie grachten en het lekkere weer met je collega’s of vrienden. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten boten met allerlei faciliteiten. In dit artikel lees je hoe je op een boot ook het mooie Amsterdam kunt zien.

Professionele schipper

Gaan er mensen mee die nog nooit in Amsterdam geweest zijn of weinig van de stad hebben gezien? Met Amsterdam Boattour neemt een professionele schipper je mee naar de mooiste en bekendste plekken van Amsterdam. Je kunt samen met je collega’s bespreken wat voor wensen iedereen heeft om zo de juiste route in te plannen en door te geven. Zo kan iedereen zien wat hij of zij wilt en genieten van een mooie dag. Ook kun je een start- en eindlocatie doorgeven. Dit is handig wanneer je met het OV naar Amsterdam bent gekomen of met auto’s die verderop geparkeerd staan. 

High end faciliteiten

Bij een luxury boat toar horen high end faciliteiten en kun je in stijl een luxe rondvaart maken door de grachten van Amsterdam. Iedere boot is voorzien van een elektrische, fluisterstille motor. Je hoeft je niet druk te maken om geluidsoverlast. Ook is er plek voor groepen die bestaan uit negentien tot wel vijftig personen. Dit maakt de rondvaart ook geschikt voor grotere bedrijfsfeesten en verjaardagen. Elke plek is voorzien van mooi uitzicht en luxe bekleding.

Eten en drinken

Je hoeft niet druk te maken over het reserveren van een restaurant. Op de boot mag je kiezen uit verschillende hapjes en drankjes. Amsterdam boattour verzorgt bijvoorbeeld catering op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. Je kunt van tevoren een lijst opstellen met eten wat wel en niet geserveerd kan worden. Wil je liever uiteten in een lekker restaurant ergens in Amsterdam? Je kunt dan ook aanmeren bij leuke, sfeervolle restaurants. Op de boot kun je kiezen uit een borrel, een uitgebreide lunch, een trendy buffet of een meer gangendiner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *